Ukupna cena:

Načini plaćanja


Za kupce iz Srbije:

Trenutno GB-Clockan omogućavava 2 načina plaćanja

1. Plaćanje pouzećem: GB-Clockan je za vas omogućio plaćanje pouzećem tj. prilikom dostave preko kurirske službe Post Express. Prilikom dostave, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Vaš lokalni kurir će vas nazvati neposredno pre dostave.
Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na vašoj adresi ostaviće vam uputnicu u poštanskom sandučetu na kojoj je naznačen broj pošiljke i vremenski rok za koji možete preuzeti pošiljku uz ličnu kartu. Nakon tog roka, ako ne preuzmete, pošiljka nam se vraća nazad i biće nam naplaćen povrat (slanje u oba pravca).

2. Plaćanje platnim karticama: GB-Clockan je za vas omogućio plaćanje platnim karticama. Nakon što željene proizvode dodate u korpu, kliknite na dugme Idem na kasu, kako biste popunili podatke za isporuku. Kada popunite svoje podatke, kliknete na dugme Naručujem, kako biste zaista i naručili tražene proizvode. Prikazeće vam se još jednom podaci Vaše narudžbine, a na dnu strane imaćete dugme Plaćanje platnom karticom. Klik na to dugme odvešće Vas na stranu sa još jednim pregledom Vaše narudžbine, na dnu strane kliknite na dugme Plaćanje karticom koje će vas preusmeriti na portal Banke Inteze, tj 3D secure stranu banke, gde ćete izvršiti samo plaćanje. Podaci Vaše kartice vidljivi su samo Banci Intezi kao procesoru kartica. Molimo Vas da sačekate da se transakcija završi, kako biste se vratili na naš sajt, na stranu sa informacijom o uspešno ili neuspešno završenom plaćanju. Informaciju o uspešno ili neuspešno završenoj transkaciji dobićete i putem email.

3. Plaćanje opštom uplatnicom ili Internet bankarstvom: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju.
GB-Clockan
Žiro račun: 160-6000000756929-32
Poziv na broj: broj narudžbine

Pogledajte primer popunjene uplatnice


Za kupce iz inostranstva:

Zvanični Internet distributer za inostranstvo sajta clockan.rs je: WEBCentric d.o.o. (Mala SRB Prodavnica d.o.o.)

1.    Uplate kreditnom karticom

Da biste platili kreditnom karticom potrebno je da po popunjavanju narudžbine (pošto upište vaše ime, prezime, adresu itd) pritisnite dugme ’ŽELIM DA PLATIM KREDITNOM KARTICOM’. Potom ćete videti kompletan obračun i iznos koji će biti naplaćen posredstvom Američke firme 2Checkout- sa kojom sarađujemo.

2.    Uplate putem PayPala

Da biste platili na ovaj nacin neophodno je da budete član PayPal-a

Po popunjavanju narudžbine (pošto upište vaše ime, prezime, adresu itd) pritisnite dugme ’ŽELIM DA PLATIM PREKO PAYPAL-a’.

3.    Uplate preko banke

Plaćanje se vrši preko deviznog računa Mala SRB Prodavnica d.o.o. Kompletan obračun, kao i uputstvo za plaćanje dobićete e-mailom par dana pošto ispunite formular za naručivanje.

 

Za kupce iz BiH, Republike Srpske i Crne Gore:

1.    Plaćanje pouzećem prilikom dostave
kuriru-poštaru prilikom dostave
ukupno za vrednost robe i poštarinu. Plaća se u valuti zemlje u koju se pošiljka šalje. Pošiljka se šalje poštom uslugom Post Pak.

2.  Uplatom pre salanja pošiljke
    koju možete izvršiti preko Pay Pal-a, preko Western Union-a iz vaše Pošte ili banke, kredintnom karticom ili uplatom iz vaše banke..